AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil orman görmek

Kahve falında yeşil orman görmek

Kahve falında yeşil orman görmek elinize para geçeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, kederinin dağılacağına, ağzının tadının bozulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil orman gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil bir orman görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik orman görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek yenileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil orman ve su görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek ne yapacağını şaşıracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında ormanda yeşil yılan görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulur.

Kahve falında ormanda yeşillik görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil orman görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir