AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bidon görmek

Kahve falında yeşil bidon görmek

Kahve falında yeşil bidon görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bidon gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında yeşil bidon görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında mavi bidon görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Kahve falında bidonla süt görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bidon su görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su bidonu almak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt bidonu görmek bekarsa evleneceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında su bidonu doldurmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bidonla su almak hayatının başarılarla dolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir