AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bidon görmek

Kahve falında mavi bidon görmek

Kahve falında mavi bidon görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bidon gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Kahve falında mavi bidon görmek hayatın pahalılaşmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bidon peynir görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bidonda süt görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bidon görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında peynir bidonu görmek büyük bir işe kavuşacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bidonda zeytin görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bidon su görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında bir bidon su görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir