AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biberler görmek

Kahve falında yeşil biberler görmek

Kahve falında yeşil biberler görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil biberler gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil taze biber yemek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber dolması görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kırmızı biber görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok yeşil biber görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı biber görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber kızartması yemek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber temizlemek tartışma yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir