AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali ağacı çiçeği görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir