AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta şeftali görmek

Kahve falında ağaçta şeftali görmek

Kahve falında ağaçta şeftali görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta şeftali gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek feraha ermeye, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacı görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir