AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında şeftali ağacı görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak işlerinin ters gideceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında ağacında şeftali görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir