AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek çok hayırlı adımların atılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalettir.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir