AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı çiçeği görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış ağaç görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işarettir.

Kahve falında çiçek açmış badem ağacı görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında elma ağacının çiçek açtığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında armut ağacının çiçek açtığını görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir