AnaSayfa / Genel / Kahve falında hava balonu görmek

Kahve falında hava balonu görmek

Kahve falında hava balonu görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında hava balonu gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Kahve falında havada balonla uçmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak hava balonu görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Kahve falında hava balonu görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havada balon görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Kahve falında uçan balonla gezmek mutluluğun kapıyı çalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir