Kahve falında yeşil bakla toplamak

Kahve falında yeşil bakla toplamak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bakla toplamak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında yeşil bakla toplamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret eder.

Kahve falında bakla toplamak bekârlığına da veda edeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze bakla toplamak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hak yoluna döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bakla görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bakla yemek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru iç bakla görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Kahve falında bakla falı baktırmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakla pişirmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir