AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakla pişirmek

Kahve falında bakla pişirmek

Kahve falında bakla pişirmek onun istediği yoldan gideceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, işine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bakla pişirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bakla pişirmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru bakla yemek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş bakla görmek ekmek bulamayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Kahve falında beyaz bakla görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında bakla görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze bakla yemek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bakla toplamak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında iç bakla görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir