AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak

Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak

Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, karlı işler yapacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yalnız kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, canla başla çalışacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden yeşil biber toplamak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden çiçek toplamak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir