AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil badana görmek

Kahve falında yeşil badana görmek

Kahve falında yeşil badana görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, gelişim içine girileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil badana gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak insanlardan uzaklaşılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil badana görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil badana yapmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badana boyası görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir