AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil badanalı ev görmek

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil badanalı ev gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak birçok iş kapısının açılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil badana görmek kazancından başkalarına da vereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak kimsenin arkasından konuşmayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil badana yapmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak birçok ortaklık kurulacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badana yapılmış ev görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir