AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı bulmak

Kahve falında ayakkabıyı bulmak

Kahve falında ayakkabıyı bulmak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı bulmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak onlarla birlikte hareket edeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kayıp ayakkabı bulmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı aramak ve bulmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabısını bulmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir