AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan makası bulmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan bebek bulmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin birini bulmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işarettir.

Kahve falında kaybettiği altını bulmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir