AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ata binmek

Kahve falında yeşil ata binmek

Kahve falında yeşil ata binmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bolluğun sürekli olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ata binmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında yeşil ata binmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında al ata binmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında semersiz ata binmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Kahve falında ata binmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara ata binmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ata binmek koşturmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir