AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip ata binmek

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek onları rahat ettireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Kahve falında ata gelinlikle binmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik beyaz ata binmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle ata binmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek ata binmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kır ata binmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yeni kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle ata binmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir