AnaSayfa / Genel / Kahve falında al ata binmek

Kahve falında al ata binmek

Kahve falında al ata binmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında al ata binmek gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında al ata binmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı ata binmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında erkekle ata binmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf ata binmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, işlerinin karışacağına işaret eder.

Kahve falında ata arabasına binmek hayallerin yarıda kalacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik beyaz ata binmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, planların tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde ata binmek yalan söyleyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata gelinlikle binmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir