AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan resmi görmek

Kahve falında aslan resmi görmek

Kahve falında aslan resmi görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan resmi gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Kahve falında aslan resmi görmek iyi geçiminin biteceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz at resmi görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Kahve falında çiçek resmi yapmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin resmini görmek daha kötü günler yaşayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında kuzu resmi görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü resmi görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın resmini görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir