AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı uzaktan görmek

Kahve falında aslanı uzaktan görmek

Kahve falında aslanı uzaktan görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bazı adımlar atacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işarettir.

Kahve falında aslanı uzaktan gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında uzaktan aslan görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Kahve falında aslanı uzaktan görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize uzaktan bakmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyi uzaktan görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan düğün görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan şehir görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan denize bakmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir