AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arabaya binmek

Kahve falında yeşil arabaya binmek

Kahve falında yeşil arabaya binmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil arabaya binmek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil arabaya binmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli arabaya binmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasına binmek dertlerin günden güne daha da artacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük arabaya binmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı giden arabaya binmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek her istediğini alabileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında ata arabasına binmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, başarısının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir