AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük arabaya binmek

Kahve falında küçük arabaya binmek

Kahve falında küçük arabaya binmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kucaklaşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük arabaya binmek gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında küçük arabaya binmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir arabaya binmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük gemiye binmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Kahve falında küçük bir uçağa binmek dayanışma içinde kalacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bisiklete binmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük ata binmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük uçağa binmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hane içine ay doğacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir