AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan şeftali yemek

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek onlar sayesinde moral bulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, ilerleyemeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek aileye büyük bir ev alınacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ağacı görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir