AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil araba aldığını görmek

Kahve falında yeşil araba aldığını görmek

Kahve falında yeşil araba aldığını görmek zor durumda kalacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil araba aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Kahve falında yeşil araba aldığını görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının araba aldığını görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Kahve falında araba satın aldığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı araba aldığını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz araba aldığını görmek maddi açıdan rahat edileceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir