AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hasta ve üzgün olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, içinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni araba aldığını görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni araba aldığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yeni ev aldığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının araba aldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz araba aldığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir