AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının araba aldığını görmek

Kahve falında başkasının araba aldığını görmek

Kahve falında başkasının araba aldığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının araba aldığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil araba aldığını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek rızıksız kalacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin araba aldığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında eski araba aldığını görmek hem dua alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında hediye araba aldığını görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir