AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ve araba aldığını görmek

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayat boyu desteği olacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Kahve falında ev ve araba aldığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elde bulunan imkânların artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının beyaz araba aldığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını araba aldığını görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yeni araba aldığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beyaz araba aldığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil araba aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir