AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalı gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek borçları varsa ödeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine yorulur.

Kahve falında ağaç dalının kırıldığını görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dal koparmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dalında yılan görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir