AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansın paslandığını görmek

Kahve falında alyansın paslandığını görmek

Kahve falında alyansın paslandığını görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında alyansın paslandığını gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında paslanmış alyans görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı alyans görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alyansın paslandığını görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalettir.

Kahve falında paslı bıçak görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı demir görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında paslı gemi görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında paslı zincir görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı araba görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir