AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı bir şey görmek

Kahve falında paslı bir şey görmek

Kahve falında paslı bir şey görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi durumun düzeleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı bir şey gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında paslı bir şey görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslanmış para görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında alyansın paslandığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı çatal görmek atılım yapacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı bilezik görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Kahve falında paslı kapı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslanmış demir görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında paslı bıçak görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir