AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yer kazmak

Kahve falında bir yer kazmak

Kahve falında bir yer kazmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında bir yer kazmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında bir yeri kazmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında bir yer kazmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yerleri kazmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yer kazmak destek için ailesiyle de konuşacağına, zararların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bir yerleri kazmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeri kazmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev yeri kazmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer kazdığını görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir