AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer kazmak

Kahve falında yer kazmak

Kahve falında yer kazmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer kazmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yerleri kazmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında mezar yeri kazmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında bir yerleri kazmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında yer kazdığını görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Kahve falında ev yeri kazmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında bir yeri kazdığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeri kazmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında define yeri kazmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir