AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir yere gitmek

Kahve falında yabancı bir yere gitmek

Kahve falında yabancı bir yere gitmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, onun zamanını çalacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Kahve falında yabancı yere gitmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek aradığı çareleri bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı yerler görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bir yer görmek üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı yer görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir