AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, zamandan da kar edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işsiz ise işe gireceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında uçakla bir yere gideceğini görmek parasız günler geçireceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla yere inmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşen uçak görmek eşlerin boşanacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla bi yere gitmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek ilerleyemeyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir