Kahve falında üzerine bir şey dökmek

Kahve falında üzerine bir şey dökmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sağlığının yerine geleceğine, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine bir şey dökmek gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında bir şey dökmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine bir şey dökmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yere bir şey dökmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur dökmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında yere temiz su dökmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında halıya yağ dökmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yere şeker dökmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir