AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mücevher görmek

Kahve falında siyah mücevher görmek

Kahve falında siyah mücevher görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah mücevher gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Kahve falında siyah mücevher görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında mücevher kolye görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yerde mücevher bulmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Kahve falında mücevher ve altın görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mücevher satmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sözünde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın mücevher görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden mücevher toplamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mücevher görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir