AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden çikolata toplamak

Kahve falında yerden çikolata toplamak

Kahve falında yerden çikolata toplamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden çikolata toplamak gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Kahve falında yerden çikolata toplamak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çikolata toplamak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kiraz toplamak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden mücevher toplamak erken evlilik yapacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kırıntı toplamak hileli bir işle karşılaşılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet eder.

Kahve falında yerden alyans toplamak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek başının ağrıyacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir