AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kiraz toplamak

Kahve falında yerden kiraz toplamak

Kahve falında yerden kiraz toplamak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, içinin huzurla dolacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Kahve falında yerden kiraz toplamak bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından kiraz toplamak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kiraz toplamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak başarı ve zafer kazanacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplamak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kiraz toplamak bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz erik toplamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz sapı toplamak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir