AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda uzanmak

Kahve falında kumsalda uzanmak

Kahve falında kumsalda uzanmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda uzanmak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kumsalda uzanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsala uzanmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kumsalda görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda para bulmak yükünün azalacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kumsalda ev görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Kahve falında kumsalda yemek yemek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir