AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kurtçuk görmek

Kahve falında yerde kurtçuk görmek

Kahve falında yerde kurtçuk görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, düşmanına galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde kurtçuk gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında yerde kurtçuk görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerde kurt görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerde böcek görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beşi bir yerde altın görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden kurtulmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerde olmak çok büyük başarılar kazanacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir