AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşi bir yerde altın görmek

Kahve falında beşi bir yerde altın görmek

Kahve falında beşi bir yerde altın görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında beşi bir yerde altın gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında yerde altın bilezik bulmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden altın yüzük toplamak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yerde altın bilezik görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde altın yüzük görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden altın almak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde altın yüzük bulmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında yerde altın görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir