AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kıllar görmek

Kahve falında yerde kıllar görmek

Kahve falında yerde kıllar görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yerde kıllar gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Kahve falında yerde saç kılı görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden kıl toplamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerde kıl görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, güçlükle elde edilecek başarı rivayet eder.

Kahve falında yerde kıllar görmek kendisini ailesine vereceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde kıl görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde para toplamak ticaret adamı (kadını) olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde diş bulmak stresli bir ortama gireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir