AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde diş bulmak

Kahve falında yerde diş bulmak

Kahve falında yerde diş bulmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde diş bulmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında yerde diş bulmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yerde dolar bulmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde paralar bulmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında yerde altın yüzük bulmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yerde çanta bulmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde döviz bulmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden yüzük bulmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde altın bilezik bulmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir