AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerde kıl görmek

Kahve falında her yerde kıl görmek

Kahve falında her yerde kıl görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, adının ve şanının yürüyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerde kıl gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında her yerde kıl görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerde ayna görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerde para görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında her yerde böcek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Kahve falında her yerde yemek görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerde su görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalettir.

Kahve falında her yerde ekmek görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında her yerde kar görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir