AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kar görmek

Kahve falında yerde kar görmek

Kahve falında yerde kar görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, küslükleri bitireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde kar gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında yerde kar görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde beyaz kar görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında her yerde kar olduğunu görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında her yerde kar görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, markasını duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde kar olduğunu görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak neşenin yerine geleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir