AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, zengin için yoksulluğa, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Kahve falında karanlık yerden kaçmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine inanılır.

Kahve falında karanlık yerde yürümek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir yerde koşmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yerden geçmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karanlık yerde olmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerden çıkmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir