AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde ekmek bulmak

Kahve falında yerde ekmek bulmak

Kahve falında yerde ekmek bulmak mevki kazanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yerde ekmek bulmak gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında yerde ekmek bulmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde demir para bulmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yüzük bulmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde tesbih bulmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde metal para bulmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yerde paralar bulmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir