AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde tesbih bulmak

Kahve falında yerde tesbih bulmak

Kahve falında yerde tesbih bulmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde tesbih bulmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında yerde tesbih bulmak itibar edineceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında yerden tesbih toplamak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden tesbih almak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih bulmak yükseldikçe yükseleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tesbih bulmak zor zamanların geride kalacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tesbih bulmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih bulduğunu görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir